Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 18/6/2016

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Για να αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί το σχολικό έτος και να καλωσορίσουμε το Καλοκαίρι ο σύλλογός μας διοργάνωσε σχολική μονοήμερη εκδρομή στην όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.
Οι μαθητές του σχολείου μας με τους συνοδούς τους επιβιβάστηκαν στο πλοίο στο λιμάνι της Κυλλήνης το πρωί του Σαββάτου για τη μετάβασή μας στην Ζάκυνθο. Κατά την άφιξή μας εκεί πρώτη στάση ο Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου όπου τελέστηκε Παράκληση από τον Ιερέα του Ναού υπερ υγείας των δασκάλων, των μαθητών και των συνοδών τους. 
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το παράρτημα του μουσείο καρέτα-καρέτα στην παραλία του Λαγανά όπου μας έγινε μία ολιγόλεπτη ενημέρωση για την περίοδο ωοτοκίας της χελώνας καρέτα-καρέτα.
Ακολούθησε ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, φαγητό και ξεκούραση στο νησί.













Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου μας  γιόρτασαν την λήξη της σχολικής χρονιάς και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών με μία ξεχωριστή γιορτή στην αίθουσα της Χριστιανικής Ένωσης. 
Ο χώρος επιλέχθηκε λόγω του άστατου καιρού ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να παρουσιάσουν τα θεατρικά τους.
Οι μαθητές και οι δάσκαλοι, είχαν φροντίσει για τη διοργάνωση μιας υπέροχης γιορτής, στην οποία κυριάρχησαν τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου, θεατρικά, χοροί, μουσική και η ζωντάνια.
Η ομιλία έληξε με την ομιλία του διευθυντή του σχολείου κ΄. Μεσάζου και ευχές προς τους μαθητές της έκτης τάξης αφού πλέον είναι τελειόφοιτοι Δημοτικού.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποχαιρετίσαμε τους μαθητές της Στ΄ τάξης με αναμνηστικά δωράκια και επαίνους αποφοίτησης.
Σαν σύλλογος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χριστιανική Ένωση Αιγίου για την παραχώρηση της αίθουσας, στην εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαϊας» και στον κ΄.Τριανταφυλλόπουλο Γρηγόρη για την κάλυψη της δαπάνης της ηχητικής εγκατάστασης και σε όλους τους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν την γιορτούλα μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Αρτοποιείο Μπομποτσιάρης και την κ΄.Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη-Πίκουλα που μας προσέφερε πίτσες για τους μαθητές και τους γονείς τους την ημέρα παραλαβής των απολυτηρίων στο χώρο του σχολείου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη»