Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερήσια εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή στην  Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/12/2014. Βασικός μας προορισμός, θα είναι το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την εξαιρετική παράσταση «Το άστρο των Χριστουγέννων». Επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στη στολισμένη Αθήνα (προτεινόμενα σημεία: το Σύνταγμα, ο Εθνικός Κήπος, το Ζάππειο ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος όπως το Μοναστηράκι ή η Πλάκα).
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει ως εξής:
6.45΄: Συγκέντρωση στο σχολείο μας
7.00΄: Αναχώρηση για Αθήνα (20΄ στάση στα Μέγαρα)
10.30΄: Παρακολούθηση προβολής στο Πλανητάριο
11.45΄: Αναχώρηση για Σύνταγμα - Ελεύθερος χρόνος
16.00΄: Συγκέντρωση μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και αναχώρηση από Αθήνα (στάση στον Ισθμό της Κορίνθου)
20.00΄περίπου: Επιστροφή στο Αίγιο.
Σημείωση: Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέπει θα γίνει τροποποίηση του προγράμματος και επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο The Mall για ελεύθερο χρόνο το μεσημέρι.

Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή διαμορφώνεται στα 17€ για όλους και περιέχει και τη μετακίνηση και το εισιτήριο εισόδου στο Πλανητάριο. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα πρέπει να αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2/12/2014 συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί μαζί με τα χρήματα, προκειμένου να γίνει η κράτηση των λεωφορείων. Αιτήσεις που θα υποβληθούν έπειτα από αυτή την ημερομηνία, θα γίνουν δεκτές μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα στα λεωφορεία και μόνο κατά προτεραιότητα. Παρακαλούμε ιδιαίτερα να είστε συνεπείς ως προς την ημερομηνία, γιατί προκειμένου να ισχύσει η κράτησή μας στο Πλανητάριο, θα πρέπει να προπληρωθούν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6944254408 (Ξυλιά Βασιλική), 6981822515 (Σανδραβέλη Σία), 6974033307 (Χάιτα Βάντα).

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………..……….., γονέας / κηδεμόνας τ.….. μαθητ..… της .….. τάξης ……………………….… ……………..……………., επιθυμώ να συμμετάσχω στην εκδρομή του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/12/2014 στην Αθήνα.

Όνομα υπεύθυνου συνοδού: ……………………………………..……………...

Αριθμός ατόμων που θα συμμετέχουν: ……….…

Συνολικό ποσό: …………... €
  Αίγιο ……./……/2014
Υπογραφή



Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας καλεί την Κυριακή 16/11/2014 και ώρα 10.30΄ π.μ. στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Συνέλευση βάσει καταστατικού του Συλλόγου μας είναι:
1.      Απολογισμός των δράσεων του Δ.Σ. κατά την περασμένη σχολική χρονιά.
2.      Ταμειακός απολογισμός.
3.      Απαλλαγή του Δ.Σ. από τα καθήκοντά του.
4.      Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με διετή θητεία.
5.      Κατάθεση υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ.

Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με όσους γονείς είναι παρόντες, ασχέτως αν υπάρχει απαρτία, καθώς ο ελεύθερος χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος.
Σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να δώσετε το παρόν στη Συνέλευση, καθώς η συμμετοχή σας είναι αυτή που δίνει λόγο ύπαρξης στο Σύλλογό μας και δύναμη για τη συνέχιση των δράσεών του.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
 Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική