Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Αγαπητοί γονείς

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό και πολύπλευρο έργο επιτελείται από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Παιδιά τα οποία έχουν στερηθεί το πολυτιμότερο ίσως αγαθό, τη δυνατότητα να φωνάζουν «μαμά» και «μπαμπά» χωρίς καν να ευθύνονται, έχουν δεχθεί μέσα στις εγκαταστάσεις του μια ζεστή αγκαλιά, από ανθρώπους που τα φροντίζουν, κάνοντας πραγματικά μια κατάθεση ψυχής. Γνωρίζουμε όμως επίσης και πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες του, οι οποίες κατά κύριο λόγο καλύπτονται από την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τους το παιδί και τα δικαιώματά του, αποφάσισαν από κοινού, ενόψει και των ημερών του Πάσχα, να στηρίξουν τους σκοπούς και την προσπάθεια που καταβάλει του «Χαμόγελο του Παιδιού», συγκεντρώνοντας χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα σταλούν στο Σπίτι του Αιγίου.
Συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν:
  1. Είδη καθαριστικά ατομικής και οι οικιακής υγιεινής.
  2. Εσώρουχα παιδιών για ηλικίες από 6 ετών έως και εφήβων (μόνο καινούρια).
  3. Δωροεπιταγές οι οποίες μπορούν να αγοραστούν από super markets της πόλης μας και να εξαργυρωθούν από τους ίδιους τους υπευθύνους του «Χαμόγελου».
  4. Χρήματα.
Η συγκέντρωση των χρημάτων και των ειδών θα γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 11/4/2014 και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (ώρα 2.00 μ.μ.) θα προωθηθούν στο Σπίτι του Χαμόγελου που βρίσκεται στην Τέμενη. Η αποστολή τους θα γίνει από μέλη των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών αλλά και όποιον άλλο τυχόν από τους γονείς ενδιαφέρεται να συμμετέχει.
Αγαπητοί γονείς, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση όλων μας λόγω και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε. Ξέρουμε όμως όλοι πολύ καλά, ότι για τα παιδιά μας θα δίναμε τα πάντα, ακόμα και από το υστέρημά μας. Και αυτά τα παιδιά, είναι δικά μας παιδιά… Παιδιά τα οποία έχουν την ανάγκη μας προκειμένου να ζήσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να στερούνται τα εντελώς απαραίτητα. Οποιοδήποτε ποσό λοιπόν μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε θα είναι πολύτιμο για τη συνέχιση του έργου του «Χαμόγελου», για την προσπάθεια που γίνεται για να δώσει σ’ αυτά τα παιδιά λίγη χαρά…
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ευαισθησία σας και για την προσφορά σας.

Για το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας
Ο Διευθυντής του
Σχολείου
Μπούνιας Κων/νος
Ο Εκπρόσωπος του
Συλλόγου Διδασκόντων
Μεσάζος Κων/νος
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων
Καραμάνος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.