Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 18/2013: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 26/2/2013
            Αρ. Πρωτ.: 18
   Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
   Αίγιο   Τ.Κ. 25100
 
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ., στα πλαίσια του Σχολείου Γονέων που λειτουργεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, θα γίνει ομιλία από την κ. Βιέρου Άννα-Μαρία, εκπρόσωπο του θεραπευτικού κέντρου ΚΕ.ΘΕ.Α. – Οξυγόνο της Πάτρας, με θέμα: «Τα ναρκωτικά και η αντιμετώπισή τους από τους γονείς».
Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να συζητήσουν θέματα που αφορούν στις ουσίες και τις εξαρτήσεις, στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων εις βάρος όσων αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, καθώς και στη διευκόλυνση της πρόσβασης στις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ.
Η διάδοση των ναρκωτικών στις μέρες μας με τα ναρκωτικά νέου τύπου που κυκλοφορούν ακόμα και στην πόλη μας και η εξάπλωση της χρήσης ακόμα και στις πιο μικρές ηλικίες παιδιών, κάνουν την ανάγκη για ενημέρωση και πρόληψη σήμερα περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ. Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς να παρακολουθήσουν αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην Δ΄ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική

 

 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 16/2013: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 21/1/2013
Αρ. Πρωτ.: 16
Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο   Τ.Κ. 25100
Πληροφορίες: Καραμάνος Χρήστος
                         τηλ. 6974071180
 

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογός μας αποφάσισε να συμμετέχει και φέτος στο Παιδικό Καρναβάλι του Δήμου Αιγιάλειας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013. Το θέμα με το οποίο θα κατέβει το γκρουπ τους Συλλόγου μας θα έχει τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΗ – ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ».
Η στολή θα είναι σε μπλε χρώμα για τα αγόρια και σε ροζ για τα κορίτσια με καπέλο σε σχήμα παλέτας ζωγραφικής (η ίδια θα είναι και για τους ενήλικες απλώς σε μεγαλύτερα μεγέθη). Το κόστος συμμετοχής κάθε ατόμου (παιδιά και ενήλικες) είναι στα 15€, κόστος το οποίο αφορά στην αγορά της στολής. Προκειμένου να γίνει η παραγγελία των στολών και επειδή ο χρόνος για την κατασκευή τους είναι πολύ λίγος, παρακαλούμε να μας επιστρέψετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ενώ μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πρέπει να μας στείλετε και τα χρήματα για την πληρωμή τους. Στη φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να μας δηλώσετε το μέγεθος που θέλετε να έχει η στολή σας (SmallMediumLargeExtra Large) για τους ενήλικες ή την ηλικία των ρούχων που φοράει συνήθως το παιδί, καθώς είναι αδύνατο να πάρουμε μέτρα για κάθε ένα άτομο ξεχωριστά.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία. 

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική
 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………..……….., γονέας / κηδεμόνας τ.... μαθητ..… της …... τάξης …………….……………………………………., επιθυμώ να συμμετάσχω στο Γκρουπ του Σχολείου για το Παιδικό Καρναβάλι.
Σύνολο ατόμων:                Ποσό συμμετοχής:
Μέγεθος ενηλίκου (βάλτε σε κύκλο το αντίστοιχο):   S       M         L        XL
Φύλλο: Άνδρας – Γυναίκα
Ηλικία ρούχων παιδιού:  4    5    6    7     8    9     10    11    12     13   Άλλη: …..
Φύλλο: Αγόρι – Κορίτσι
Για περισσότερα άτομα συμπληρώστε τα αντίστοιχα μεγέθη και το φύλλο:
……………………………………………………………………………….......
Αίγιο ……./……/2013
Υπογραφή

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Το περασμένο Σάββατο μια ξαφνική φωτιά στάθηκε η αιτία να καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι και η οικοσκευή της οικογένειας των κ. Ντερντέ Γεώργιου και Βασιλικής στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Οι άνθρωποι ζούν μαζί με τα δύο εγγόνια τους, ένα αγόρι 5 ετών, μαθητή του 10ου Νηπιαγωγείου Αιγίου και ένα κορίτσι 7 ετών, μαθήτρια της Β΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, των οποίων έχουν την κηδεμονία. Δυστυχώς μετά τη φωτιά έχουν μείνει χωρίς πραγματικά να έχουν τίποτα είτε από συσκευές είτε από ρούχα και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη για άμεση βοήθεια.
Για το λόγο αυτό, απευθυνόμενοι στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, παρακαλούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να βοηθήσετε στο μέτρο που μπορεί ο καθένας, προσφέροντας ό,τι μπορεί να είναι χρήσιμο: ρούχα για τα παιδιά και για τους παππούδες, οικιακές συσκευές, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, κλινοσκεπάσματα και κυρίως χρήματα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Μπούνια Κωνσταντίνο (τηλ. 2691027766) ή στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Καραμάνο Χρήστο (τηλ. 6974071180)
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 304-775206-77 (Ντερντές Γεώργιος)
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων
Ο Πρόεδρος Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας Ξυλιά Βασιλική