Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μπούνιας Κωνσταντίνος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πάροδος Παύλου Μελά - 25100 Αίγιο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2691027766
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: mail@4dim-aigiou.ach.sch.gr

Αρ. Πρωτ. 18                                                                           Αίγιο 25 Οκτωβρίου 2012
 

Αγαπητοί κύριοι,

Το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου (Η Διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων) αποφάσισε από κοινού να προωθήσει αίτημα προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με το οποίο θα ζητήσει τη δημιουργία Κέντρου Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Β΄ Επιπέδου στο Σχολείο μας.
Προκειμένου να επιτευχθεί όμως η δημιουργία του Κέντρου, είναι απαραίτητο να υπάρχει ο απαιτούμενος υλικοτεχνικός εξοπλισμός (12 υπολογιστές P.C.) καθώς και ειδικός χώρος για την εκπαίδευση.
Στόχος μας με τη συγκεκριμένη δράση, είναι η αναβάθμιση του Σχολείου μας καθώς το πρόγραμμα θα ενταχθεί και στη διάρκειά του θα χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α., το εποπτικό υλικό θα σταλεί από εκεί, ενώ και οι υπολογιστές παραμένουν στο Σχολείο και μπορούν αν χρησιμοποιούνται από τους μαθητές στα πλαίσια της σύγχρονης εκπαίδευσης.
Το Σχολείο μας όμως, αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο 5 υπολογιστές, που βέβαια δεν επαρκούν ούτε καν για τις εκπαιδευτικές μας ανάγκες. Για το λόγο αυτό, με το παρόν μας έγγραφο σας παρακαλούμε για την ευγενική σας χορηγία είτε κάποιων υπολογιστών είτε χρημάτων για την προμήθειά τους, προκειμένου να κινηθούμε άμεσα και να προλάβουμε τη σχετική προθεσμία που ορίζεται από την αρμόδια Υπηρεσία.
Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη στενότητα που παρουσιάζεται στον επιχειρηματικό κόσμο αυτό τον καιρό. Ευελπιστούμε όμως ότι θα συμβάλετε στο μέτρο του δυνατού καθώς πρόκειται για μια δράση που τελικός αποδέκτης της και ο πρακτικά ωφελούμενος είναι οι μαθητές μας, τα παιδιά μας, το μέλλον τούτης εδώ της χώρας, που τόσο άδικα αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης και στην καθημερινότητά τους στο Σχολείο.
Με τη βεβαιότητα ότι θα δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και την ευαισθησία σας για τα παιδιά, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
Το Σχολικό Συμβούλιο,
 

Ο Διευθυντής του
Σχολείου
 
 
Κωνσταντίνος Μπούνιας
Ο Εκπρόσωπος του
Συλλόγου Διδασκόντων
 
 
Κωνσταντίνος Μεσάζος
Ο Πρόεδρος του
Συλλόγου Γονέων
 
 
Καραμάνος Χρήστος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.