Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 9/2012: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 18/10/2012
Αρ. Πρωτ.: 9

 
Θέμα: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες

Αγαπητοί γονείς,

Προκειμένου να ενεργοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες των παιδιών μας και να τους δώσουμε κίνητρα δραστηριοποίησης σε υγιείς δράσεις στρέφοντάς τα προς τον πολιτισμό και τη δημιουργία, ο Σύλλογός μας, προτίθεται να αναλάβει την πρωτοβουλία για δημιουργία εικαστικών  ομάδων – πυρήνων πολιτισμού.

Οι ομάδες πρόκειται να λειτουργήσουν μέσα στο Νοέμβριο και θα περιλαμβάνουν (με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει η ανάλογη συμμετοχή) τις εξής δράσεις:

1.      Δημιουργία ορχήστρας για τις σχολικές εκδηλώσεις

2.      Δημιουργία παιδικής χορωδίας

3.      Διδασκαλία ελληνικών παραδοσιακών χορών

4.      Εικαστικό εργαστήρι (ζωγραφικής – χειροτεχνίας κ.ά.)

5.      Εκμάθηση λειτουργίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

6.      Διδασκαλία σκάκι

Η διδασκαλία θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, από μέλη του Συλλόγου μας αλλά και από άλλους ειδικούς που θα προσκληθούν για το λόγο αυτό. Οι ομάδες θα λειτουργήσουν στο χώρο του Σχολείου, μία φορά την εβδομάδα σε ώρες που θα συμφωνηθούν με τους γονείς (και οπωσδήποτε απογευματινές). Εννοείται πως η διδασκαλία θα είναι δωρεάν και θα βασιστεί σε εθελοντική εργασία.

Παράλληλα θα λειτουργήσει και Σχολείο Γονέων για τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών. Το Σχολείο θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν στη σχέση γονέων – παιδιών, στην παιδαγωγική, στην ψυχολογία των παιδιών, θέματα ιατρικού περιεχομένου και πρωτοβάθμιας υγιεινής και φροντίδας των παιδιών καθώς και πολλά άλλα θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος. Οι εισηγήσεις θα γίνουν από γονείς του σχολείου μας, αλλά και άλλους επιστήμονες, ειδικούς των θεμάτων. Στα συνέχεια θα υπάρχει συζήτηση και ερωτήσεις πάνω στα θέματα. Η δράση θα προγραμματιστεί για μία φορά κάθε μήνα (την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα ώρα 8.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.).

Εννοείται ότι όλη η προσπάθεια προκειμένου να έχει επιτυχία, θα πρέπει να έχει την ανάλογη βοήθεια από όλους μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων για να λειτουργήσουν τα τμήματα.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να μελετήσετε και να μας στείλετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μέχρι την επόμενη Παρασκευή την επόμενη σελίδα που περιέχει πληροφορίες για τα τμήματα προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία τους. Περιμένουμε επίσης τις προτάσεις σας για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και αποδοτικότερη λειτουργία, καθώς και τυχόν άλλα τμήματα που θα σας ενδιέφεραν να παρακολουθήσετε εσείς ή τα παιδιά σας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στην πρωτοβουλία μας και θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΝΟΜΑ ΓΟΝΕΑ
 
ΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ
 
ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ
 
 
ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ
 
 
ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ
 
 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
ΟΡΓΑΝΟ:                                *
 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
*
*
*
*
*
*
 
ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
 
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
 
ΕΚΜΑΘΗΣΗ Η/Υ
 
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΚΑΚΙ
 
ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ
 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
 
 
 
 
 
 

* Συμπληρώστε με ένα ΝΑΙ μόνο τα αντίστοιχα κουτάκια δεξιά που σας ενδιαφέρουν για συμμετοχή.


Ημερομηνία ……/……../2012

         Υπογραφή

 
Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
 
 
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
 
 
Σανδραβέλη Αθανασία

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.