Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 11/2011: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
                Αίγιο 9/5/2011
                Αρ. Πρωτ.: 11
 

ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση σχολικής εκδρομής»

 Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει την ετήσια ημερήσια εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή του η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/5/2010 με προορισμό την Αθήνα. Θα επισκεφθούμε το ανακαινισμένο Μουσείο της Ακρόπολης όπου και θα ξεναγηθούμε και στη συνέχεια το μεγάλο πάρκο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για ελεύθερο χρόνο και παιχνίδι για τα παιδιά. 

Ώρα αναχώρησης: 7.00΄ π.μ.         Ώρα επιστροφής: 8.00΄ μ.μ. περίπου. 

Τιμή εισιτηρίου: 12€ (κατά άτομο). (Τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν επιβαρύνονται με έξοδα μετακίνησης υπό την προϋπόθεση ότι δεν καταλαμβάνουν ξεχωριστές θέσεις στο λεωφορείο).
Το εισιτήριο του Μουσείου δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά και 5€ για τους ενηλίκους (ισχύει η δωρεάν είσοδος για τις ειδικές κατηγορίες όπως π.χ. πολύτεκνοι, κάτοχοι κάρτας πολιτισμού, αστυνομικοί κ.ά.).
Σας παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή, να επιστρέψετε συμπληρωμένη την παρακάτω δήλωση, μαζί με τα χρήματα, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 11/5/2011, προκειμένου να ναυλωθούν τα λεωφορεία. Παρακαλούμε για την έγκαιρη συμμετοχή σας, γιατί μας πιέζει ο χρόνος για την κράτηση των λεωφορείων.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση. 

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας

Μολώση Χριστιάνα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………. ………………….., γονέας / κηδεμόνας τ…. μαθητ…… της ….. τάξης …….………..……………. ……………..……………., επιθυμώ να συμμετάσχω στη Σχολική εκδρομή του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στην Αθήνα.

Όνομα συνοδού: …………………………………………..…………….

Αριθμός ατόμων: ………

Συνολικό ποσό: ………. €

Αίγιο ……./……/2011
                                              Υπογραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.