Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 5/2010: ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 17/5/2010
Αρ. Πρωτ.: 5
   Δ/νση:Πάροδος Π. Μελά Αίγιο
   Τ.Κ. 25100
   Πληροφορίες: Χρ. Καραμάνος
   τηλ. 6974071180
ΠΡΟΣ: κ. Αλεξόπουλο Γρηγόριο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου             Δήμου Αιγίου

ΕΝΤΑΥΘΑ



ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για αίτησή μας προς το Δημοτικό Συμβούλιο»
ΣΧΕΤ: Έγγραφό μας με αριθμ. πρωτ. 20/10-12-2009


Ο Σύλλογός μας με το ως άνω σχετικό έγγραφό του έχει αιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγίου την μεταφορά του στο παλαιό του κτίριο. Το αίτημά μας έχει σταλεί στο Δήμο Αιγίου (αριθ. πρωτ. 27992/2009 της 10/12/2009) κι όμως έπειτα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα δεν έχει φτάσει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Γνωρίζουμε βέβαια ότι τα προς συζήτηση θέματα που εκκρεμούν είναι πολλά και πολύ σημαντικά. Όμως είναι εξίσου σημαντικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και 15 χρόνια τα πλέον των 110 παιδιά του σχολείου μας για να μπορούμε να κωφεύουμε δίχως να προσπαθούμε να δώσουμε επιτέλους κάποια λύση.
Είχαμε λάβει επανειλημμένες προφορικές διαβεβαιώσεις του κυρίου Δημάρχου ότι το θέμα θα ερχόταν προς συζήτηση τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαρτίου όσο και του Απριλίου. Παρά ταύτα όμως με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ούτε και στο τελευταίο θα συζητείτο.
Γνωρίζουμε ότι είστε ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον ορισμό των θεμάτων που συζητούνται στο κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Για το λόγο αυτό λοιπόν και με δεδομένο το ήδη αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει περάσει, σας ζητούμε να εντάξετε άμεσα την αίτησή μας στα προς συζήτηση θέματα του επομένου Δημοτικού Συμβουλίου του μήνα Μαΐου. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως για τους λόγους οι οποίοι δεν σας επιτρέπουν να την προωθήσετε.
Με τη βεβαιότητα ότι θα εφαρμόσετε τη διαδικασία και θα ικανοποιήσετε την επιθυμία της Γενικής Συνέλευσης των γονέων του Σχολείου μας που με απόλυτη πλειοψηφία ενέκρινε τη σχετική αίτηση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος


Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας


Πανοπούλου - Κατσιγιάννη  Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.